Elisabeth Edith
Buikdans & Gezond bewegen Barneveld | Ede

Agenda

2020: Dansseizoen 2020/2021 gestart!

Het dansseizoen is weer begonnen! Kom gratis twee proeflessen volgen in Barneveld of Ede!
AL GEWEEST:

 2020/09: Kennismakingsworkshop

In september gaan de buikdanslessen weer van start. Wil je komen kijken of Fusion buikdans & Gezond bewegen wat voor jou is? Bezoek dan één van de kennismakingsworkshops.

Barneveld 8 september: Reguliere klas 19:00 - 20:00 uur
Barneveld 9 september: 50+ klas 09:00 - 10:00 uur

Ede 8 september: Reguliere klas 09:00 - 10:30 uur / 50+ klas 11:00 - 12:30 uur

 

 


 2020/06/14: Shimmy shake Talent Carnival

Zet je lekkerste snacks klaar en verzamel je vrienden (natuurlijk op gepaste afstand) om gezellig vanuit je eigen huiskamer te genieten van de Shimmy Shake Talent Carnival! Dit jaar presenteert het festival de 12 geselecteerde talenten van de landelijke talent search 2020. Laat je verrassen door de veelzijdigheid van de fusion buikdans. Gewoon in je eigen woonkamer! 

Voor meer informatie ga naar: https://www.shimmyshake.org/437399_experience-our-talent-carnival-in-your-living-room
 

2019/11/10-9-8 : Shimmy Shake festival

In november vindt weer het grootste fusion buikdans evenement van Nederland plaats!
Dit jaar mag je tijdens de gala show genieten van nationale en internationale artiesten als Piny Orchidaceae, Kira Habibi Lal en Patricia Zarnovican. Naast het kijken naar dans, kun je zelf deelnemen aan verschillende fusion buikdans workshops.

Voor het volledige festival programma en tickets ga naar: https://www.shimmyshake.org/shimmy-shake-festival/festival-program-2019


2019/06/15 - 2019/09/03: Kennismakingsworkshop fusion buikdans & gezond bewegen

Plezier beleven en tegelijk aan je houding werken? Dat kan!

In de fusion buikdans & gezond bewegen lessen brengt Elisabeth Edith, dansdocente en oefentherapeute Mensendieck, schoonheid en gezond bewegen samen. Door de unieke combinatie van Egyptische buikdans, Mensendieck en westerse dansstijlen word je meer bewust van je houding en bewegen.

Je start met de basisbewegingen van de buikdans en leert de bewegingen te combineren met andere westerse dansstijlen (fusion). Ieder lichaam is anders, waardoor iedereen anders beweegt. Danservaring is niet nodig.

Dans gezellig mee tijdens de kennismakingsworkshop op zaterdag 15 juni of dinsdag 3 september. Meld je hier aan of neem contact op via: 06 – 11 19 32 30 / info@elisabeth-edith.nl

 


2019/06/16: Nargis bellydance Arabian Nights

Sprankelende buikdansvoorstelling met prachtige kostuums.
Ga je mee op reis door de woestijn? Je komt in een land dat alles behalve doorsnee is.
Jasmine leert van haar moeder de Sultane dat ze zich als een prinses moet gedragen. Maar Jasmine is nog jong en vrij van geest. Ze is het soms zat om alleen maar de mooie prinses te moeten zijn. Ze zoekt naar spanning en sensatie maar belandt daardoor in een situatie waar ze weer snel uit wil. Zal haar dit lukken?

De leerlingen van Nargis Bellydance (studenten en volwassenen), Nargis zelf en gastdansers uit Engeland en Nederland hebben met hart en ziel gewerkt om voor de zevende keer op rij een prachtige dansvoorstelling neer te zetten. Zij willen buikdans en buikdans fusion graag meer op de kaart zetten. Nargis is in de zomer van 2018 door Suhaila Salimpour uitgeroepen tot Ambassadrice voor het Salimpour Format in Nederland. Het Salimpour Format is een wereldwijd erkende kwaliteitscertificering in de buikdans. Kom kijken en geniet van Arabian Nights; een klassiek sprookje in een modern jasje. 

Tickets en meer informatie: Theater Zuidplein Rotterdam


 

2019/03/31: ODE Bellydance Stage 

Na 2 succesvolle en gezellige edities van het ODE Bellydance Open Stage event hebben Laetana en Mariet besloten op 31 maart 2019 de 3e editie te organiseren.
Dit event wordt georganiseerd door ODE, oftewel Oriental Dance Eindhoven. De bedoeling van dit Open Podium is dat buikdanseressen hun performance in een professionele omgeving kunnen laten zien.
Start show: 13:30 uur
Zaal open: 13:15 uur
Adres: Theater De Hofnar, De Hofnar 10,  5554 DA Valkenswaard

Tickets: http://www.orientaldanceeindhoven.com/?page_id=12


2019/02/10: Gluren bij de buren

Wat is er op zondag leuker dan gezellig langs gaan bij de buren?
Op zondag 10 februari kunt u komen gluren bij de buren naar Elisabeth Edith. Ze zal een prachtige tribal fusion belly dance voor u vertonen, met hier en daar natuurlijk wat van haar eigen stijl.

U bent om 12:45 / 14:15 / 15:45 uur van harte welkom op de Laan naar Emiclaer 18 te Amersfoort (kattenbroek).  Toegang is gratis.

 
2018/11/10: Shimmy Shake festival 

Op zaterdag 10 november mag ik mijn gecoachte fusion belly dance choreografie vertonen tijdens de Shimmy Shake Gala Show. Tickets zijn verkrijgbaar via: http://www.shimmyshake.org/festival-event/gala-show.html

Naast de gala show zijn er verscheidene buikdansworkshop te volgen voor gevorderde dansers tot absolute beginners. Voor het hele programma surf naar: http://www.shimmyshake.org/festival-2018.html


 
 
 
E-mailen
Bellen
Instagram