Elisabeth Edith
Fusion buikdans & Gezond bewegen Barneveld | Ede

Biografie

Van kleins af aan hield Elisabeth (1988) zich bezig met dans en het opvoeren van shows voor familie. Ze heeft door de jaren heen verscheidene dansstijlen beoefend zoals klassiek ballet, moderne dans, flamenco en (freestyle) jazz. Tevens heeft ze gestudeerd aan de artiest dans opleiding in Leeuwarden. Sinds 2010 houdt Elisabeth zich alleen nog bezig met fusion buikdans en Oriëntaalse dans. Ze is onderdeel geweest van Aisa Lafours Deyy el Amar ensemble en heeft in 2018 de eindstreep behaald met de Shimmy Shake talent search.

Als dansdocente heeft Elisabeth al vele meisjes en vrouwen zien veranderen door het dansen, zowel mentaal als fysiek. Dit intrigeerde haar om zich te verdiepen in bewegingstherapie. In 2017 is Elisabeth afgestudeerd als oefentherapeut Mensendieck.

Door haar liefde voor de verschillende dansstijlen is Elisabeth vanaf 2016 bezig met het ontwikkelen van haar eigen fusie buikdansstijl (fusion buikdans). In deze stijl laat ze de schoonheid van de Egyptische buikdans, American Tribal Style (ATS), klassiek ballet en jazz dans samenkomen.

 
 
 
E-mailen
Bellen
Instagram