Elisabeth Edith
Buikdans & Gezond bewegen Barneveld | Ede

Visie & missie

"Begin de dag met een dansje, begin de dag met een lach." Wij nemen het dansen tijdens bruiloften en in de disco vanzelfsprekend. Maar weet je dat dansen ook heel gezond is?

Naast meer bewegen in het dagelijks leven, is sporten belangrijk om het lichaam de beweging te geven dat het nodig heeft. Dans is hierbij vaak een vergeten beweegactiviteit. Als fanatiek danseres wilt Elisabeth vrouwen het plezier van (buik)dansen laten ervaren. Bij het buikdansen worden veel rompspieren gebruikt die in het dagelijks leven belangrijk zijn voor de houding. Daarbij heeft muziek invloed op je emotionele beleving. Tijdens het dansen kun je het lichaam trainen en tegelijk de geest ontspannen! Als beweeg- en houdingsspecialist bracht dit mij op het idee om de oefentherapie Mensendieck en buikdansen samen te brengen in het beweegprogramma Buikdans & Gezond Bewegen. 

Dans is ook erg leuk om naar te kijken! Als performer toon ik met mijn buikdans optredens de schoonheid en elegantie van het bewegen. Als ik mijn publiek stiekem zie meebewegen op het ritme heb ik mijn doel bereikt: bewegen is niet alleen gezond, maar ook erg leuk!


 
 
 
E-mailen
Bellen
Instagram