Elisabeth Edith
Buikdans & Gezond bewegen Barneveld | Ede

Vraag & Antwoord

Welke maatregelen worden getroffen wegens Covid-19?
Omdat elke locatie zijn eigen Covid-19 protocol heeft, worden de maatregelen niet op onze website vermeld. Cursisten en deelnemers ontvangen na aanmelding het covid-19 protocol dat van toepassing is op de locatie waar ze de dansles/workshop volgen.

Moet ik danservaring hebben om aan een workshop mee te mogen doen?
Nee, Elisabeth haar workshop zijn toegankelijk voor absolute beginners. Je hebt geen danservaring nodig in buikdans of een andere dansstijlen.

Ik dans liever niet met een blote buik. Kan dat?
In de workshops en danslessen is het belangrijk kleding te dragen waarin jij je prettig voelt en gemakkelijk kunt bewegen. Voor het ontvangen van goede begeleiding is het dragen van nauwsluitende kleding een aanrader. Hieronder vallen ook topjes en truitjes die de buik bedekken. In de herfst en winter wordt het dragen van lange topjes en truitjes juist aangeraden om de rugspieren warm te houden tijdens het dansen.

Wat moet ik meenemen naar een dansles/workshop?
Na aanmelding/aanvraag ontvang je een informatiebrief met kledingvoorschriften en benodigdheden. De kledingvoorschriften en benodigdheden kunnen afwijken per les/workshop en locatie.

Mag ik foto's en video's maken tijdens de workshops en danslessen?
Het is niet toegestaan om foto's en videobeelden te maken tijdens de workshops/lessen. 

Ik ben 14 jaar en wil graag meedoen met een workshop/dansles.
Elisabeth Edith haar danslessen en workshops zijn toegankelijk voor vrouwen vanaf 16 jaar. Tussen de 16 -18 jaar is er voor het inschrijven schriftelijk toestemming van de ouders nodig. De schriftelijke toestemming is niet nodig wanneer de ouder/voogd zelf met de workshop meedoet.

Ik heb fysieke klachten. Kan ik meedoen met de les/workshop?
Bij fysieke klachten is het raadzaam van te voren contact op te nemen met Elisabeth Edith. Er wordt dan gekeken in welke mate deelname verantwoord is. Wanneer je kunt deelnemen, ontvang je voor en/of tijdens de les/workshop aanvullende tips zodat je op jouw manier lekker mee kunt dansen.

Welke muziek wordt er in de lessen/workshops gebruikt?
Elisabeth gebruikt diverse muziekstijlen in haar workshops en lessen. Denk aan klassiek, pop, lichte rock, electro, Balkan en overige folkloristische stijlen. Ze gebruikt ook veel instrumentale (Arabische) buikdansmuziek tijdens het oefenen van danstechnieken. Muziek met songteksten worden door Elisabeth kritisch bestudeerd. Songteksten waarin het gebruik van drank, drugs, macht en fysieke rijkdom worden verheerlijkt worden in de les niet gebruikt.Staat jouw vraag er niet tussen? Neem gerust contact op via 06 - 11 19 32 30 of info@elisabeth-edith.nl


 
 
 
E-mailen
Bellen
Instagram